Allergibehandling

Vil du gerne slippe for løbende næse, rindende og hævede øjne og besværlig vejrtrækning på grund af din allergi?

Vil du gerne kunne nyde sommeren udenfor også selvom græsset er nyslået?


Så book tid til allergibehandling og kom nemmere igennem foråret og sommeren.

Du skal som opstart have 5 behandlinger den første uge og 2 behandlinger ugen efter.


Du kan se prisliste her

Du kan ringe på tlf. 3086 3486 for at høre mere og booke tid.


Tilbage til forsiden


Lidt om pollenallergi:

"Pollenallergi er en af de største allergier i Danmark - omkring en ½ - 1 mio. danskere lider af allergien. Det er pollen fra de vindbestøvende planter og træer, som giver pollenallergikere gener og symptomer, da de producerer store pollenmængder. I Danmark er det hassel-, elle-, elme-, birke-, græs- og bynkepollen, som udløser symptomerne.  Læs mere om de forskellige pollentyper.


Hvad er pollen?

Pollen er planternes hanlige kønsceller, der spredes, når der skal dannes frø. Pollen skal transporteres fra en plante til en anden plantes støvfang, for at befrugtning kan ske. Det kaldes bestøvning. Pollenet kan transporteres enten via vind eller insekter. Et enkelt pollenkorn er så lille, at du ikke kan se det med det blotte øje, og der er så mange af dem i pollensæsonen, at det er umuligt at undgå dem. Det kan derfor være nødvendigt at tage medicin for at lette eller fjerne dine symptomer. Læs mere om behandling.


Luftforurening og pollenallergi

Det har vist sig, at antallet af personer med pollenallergi er større i byerne end på landet. Teorien er, at luftforureningen har indflydelse på pollen, da den kan "forstærke" pollenallergi.  Sodpartikler fra eksempelvis bilernes udstødning kan sætte sig på pollen og gøre, at de lettere giver allergi.


Astma og pollenallergi

Tag dine symptomer på pollenallergi alvorligt. Underbehandlet høfeber kan nemlig resultere i astma."

Kilde: http://www.allergiguiden.dk/allergityper/pollenallergi/Vi behandler det meste og

hjælper de fleste!