ADHD


I følge Kinesisk Akupunktur skyldes ADHD, at kroppen energi - Qi - løber den "forkerte" vej. Det vil sige, at kroppens energi er i ubalance og derfor ikke fungerer optimalt.


I følge vestlig medicin tyder foreløbige undersøgelser på, at der er tale om forstyrrelser af funktionen i specielt tre områder i hjernen:


  • Et område i bunden af hjernen, hvor bl.a. vågenheden reguleres ved hjælp af signalstofferne dopamin og noradrenalin. Hos mennesker med ADHD er vågenheden nedsat ("en træt hjerne")
  • Hjernens pandelapper, som styrer hjernen, regulerer impulser og står for planlægning og overblik (de eksekutive funktioner). En nedsat blodgennemstrømning og aktivitet i pandelapperne hos mennesker med ADHD medfører en nedsat evne til at hæmme impulser og til at skabe overblik
  • Et område bag i hjernen, hvor signaler styres og reguleres. Hjernen er normalt i stand til at sortere i de stimuli, den modtager, men den evne er påvirket hos mennesker med ADHD.


Man ved også, at arv og miljø har en indvirkning på ADHD.


Behandling af ADHD foregår med akupunktur og du skal have 3 behandliger om ugen, 2 uger i træk eller 2 behandlinger om ugen, 3 uger i træk.

Derefter skal du have 1 behandling om måneden det næste år.


Se priser på akupunkturbehandling her


Tilbage til forsiden


Kilde: dhd.dk/om-adhd/aarsager-til-adhd/

Vi behandler det meste og

hjælper de fleste!